U bevindt zich op Koenen en Co Events, Klik hier om terug te gaan naar KoenenenCo.nl

U bent hier

Koenen en Co Suczesdagen 2015

De Koenen en Co Suczesdagen
De Koenen en Co Suczesdagen
De Koenen en Co Suczesdagen
Datum: 
17, 18 en 19 november 2015
Locatie: 
Venlo, Kerkrade en Roermond
Deelname: 
Gratis voor ondernemers

Met veel trots kondigen wij de zevende editie van de Koenen en Co Suczesdagen aan! Op 17, 18 en 19 november organiseren we voor u ons jaarlijkse relatie-evenement. We doen dit om u als ondernemer te inspireren om u nog succesvoller te laten ondernemen. Reserveer deze dagen nu alvast in uw agenda!

'Kies voor jezelf, kies voor suczes'

Dat klinkt heel egoïstisch: kiezen voor jezelf. Toch is het een fundamentele voorwaarde voor suczes. En het is helemaal niet zo onaardig als het lijkt,  integendeel. Als je voor jezelf kiest, in je werk, je relaties en je gezondheid, ben je een inspiratiebron voor anderen en kun je van grote betekenis zijn voor je omgeving.

Realiseer je je dat je iedere dag een keuze hebt? Waar word jij gelukkig van? De Suczesdagen van Koenen en Co laten je in de spiegel kijken, zodat je je weer bewust wordt van je vrijheid. 

Suczesvol programma

We hebben weer drie fenomenale sprekers: Michael Pilarczyk, Marc de Hond en Annette Herfkens. Zij werden stuk voor stuk geconfronteerd met een levensingrijpende gebeurtenis. Ze kozen voor zichzelf en hervonden hun geluk en suczes. Daarnaast gaat niemand minder dan Toine Simons met u aan de slag in een verrassende suczesworkshop. 

Één of alle drie?

Elke suczesdag wordt gehouden op een andere locatie, verspreid over heel Limburg. U kunt zelf bepalen welke avond of avonden u wilt bijwonen!

  • Dinsdag 17 november, 18:00 uur - Venlo
    De Maaspoort, Oude Markt 30, 5911 HH Venlo
  • Woensdag 18 november, 18:00 uur - Kerkrade VOL
    Hof van Gaia, Brughofweg 27, 6468 PB Kerkrade
  • Donderdag 19 november, 18:00 uur  - Roermond VOL
    ECI Cultuurfabriek, ECI 13, 6041 MA Roermond

Kies vandaag

Wacht jij tot het levenslot je dwingt te kiezen of neem je vandaag het heft in eigen hand? Laat u inspireren en kom ook naar de Koenen en Co Suczesdagen. Het is inmiddels de 7e editie en het 5e jaar dat wij voor u de suczesdagen organiseren. Daar zijn we best trots op!

Aan het Koenen en Co Najaarsevent zijn geen kosten verbonden. Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en een drankje!

Programma